Centru de Implantologie Dentara Computerizata

Implantologie Dentara

Clinica Stomatologica DentalMobility → Implatologie

  • Centrul de implantologie dentara DentalMobility este dotat cu tehnologie de ultima generatie;
  • Fiecare lucrare de implantologie realizata de noi este initial planificata si simulata pe calculator
  • Respectarea planificarii lucrarii este asigurata de Robodent, un sistem de ghidaj computerizat
  • Punem pret in egala masura atat pe calitatea lucrarii cat si pe mentinerea in timp a rezultatelor

 

Implantul dentar si grefa de os sunt unele dintre cele mai complexe operatii stomatologice care nu necesita spitalizare. Toate resursele tehnologice necesare in implantologie dentara sunt disponibile in clinica stomatologica Dental Mobility: computer tomograf dentar, laser stomatologic, aparat pentru ghidaj cu infrarosii Robodent si softurile aditionale necesare planificarii de implante dentare sau grefe de os.

Gratie experientei medicilor implantologi de la Dental Mobility si a tehnicilor computerizate folosite de acestia in toate operatiile, sansele de reusita ale implantelor dentare sau a aditiilor osoase sunt cat se poate de mari. Planificarea si simularea fiecarei lucrari pe calculator, folosind computerul tomograf si programe software speciale, asigura buna cunoastere a fiecarui caz. Folosind aceste metode ne asiguram ca alegem calea cea mai avantajoasa pentru pacientii nostri, atat din punct de vedere medical cat si din punct de vedere financiar. In implantologia dentara din secolul XXI subiectivismul nu mai poate fi acceptat.

 

» Tehnica electromagnetica de regenerare a tesuturilor periimplantare si peridentare

Daca nu exista suficient tesut osos care sa sustina implantul dentar sau calitatea/starea de sanatate a acestui tesut nu permite implantarea este nevoie de aditie de os. De multe ori aceasta aditie osoasa se face desi se putea trata tesutul afectat prin tehnici moderne. Folosind electromagnetismul putem sa declansam un raspuns de autoregenerare din partea tesuturilor afectate si astfel se poate evita operatia aditionala de grefa de os sau sinus lift.

Daca se considera ca este cu adevarat necesara aditia de os, aceeasi tehnica reprezinta cea mai buna metoda de a accelera procesul de integrare a grefei. Fluxul sanguin si numarul celulelor regeneratoare este marit in zona unde s-a inserat grefa iar aceasta este mai bine asimilata.

consultatie